Eerste Hulp bij Drank en drugsincidenten

De basis is de start

Onze vaste instructeur, René van Leliveld, heeft samen met zijn collega, Ron Kalkhoven, de docentenopleiding EHBDu van Educare Groningen met goed gevolg afgerond. Hiermee is de Utrechtse Vereniging nu officieel bevoegd om EHBDu- onderwijsactiviteiten uit te voeren en cursisten te certificeren. Als lid van onze vereniging mag je deelnemen aan de cursus EHBDu, deze rond je af met een aantekening op je diploma. Deze cursussen zijn als interventie erkend door het ministerie van VWS. Het curriculum EHBDu is ontwikkeld door Educare Groningen in samenwerking met het Trimbos-instituut, kenniscentrum voor geestelijke gezondheidszorg en verslaving.

Cursisten weten hoe ze moeten omgaan met drank- en/of drugsgerelateerde gezondheidsverstoringen: ze kunnen deze herkennen, mensen helpen en kunnen op correcte wijze de juiste hulp in roepen. Ze zijn op de hoogte van levensreddende kennis om de meldkamer goed te woord te staan maar ook om het slachtoffer de juiste hulp te verlenen.
EHBO-Maarssen-Drank-en-Drugs-1

Inschrijven?

Na inschrijving komt u voor deze cursus op een lijst. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij een cursus plannen en u op de hoogte stellen. Voor de kosten zie prijzenlijst.

Wilt u weten of uw zorgverzekeraar de opleidingskosten vergoed? https://cursusreanimatie.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/