Aanvullende cursussen

Sport EHBO

Wij bieden, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid om een aantekening SportEHBO te halen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al in het bezit zijn van een basisdiploma EHBO. Tijdens deze cursus is er speciale aandacht voor letsel dat kan ontstaan tijdens het sporten, zowel individueel als in teamverband.
EHBO-Maarssen-Aanvullende-Cursus-1

Wandelletsel

Wij bieden, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid om een aantekening Wandelletsel te halen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al in het bezit zijn van een basisdiploma EHBO. Tijdens deze cursus is er speciale aandacht voor letsel dat kan ontstaan tijdens het wandelen, zoals bij de vierdaagse in Nijmegen.

EPI-PEN

Wij bieden, bij voldoende belagstelling, de mogelijkheid om een aantekening Epi-pen te halen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al in het bezit zijn van een basisdiploma EHBO. Tijdens deze cursus is er speciale aandacht voor het herkennen en handelen bij een ernstige allergische reactie.

Inschrijven?

Na inschrijving komt u voor deze cursus op een lijst. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij een cursus plannen en u op de hoogte stellen.

Kosten
Op aanvraag bij penningmeester@ehbomaarssen.nl Wilt u weten of uw zorgverzekeraar de opleidingskosten vergoed? https://cursusreanimatie.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/